Kunststof kozijnen met dubbel glas van stacaravankozijnen.nl, een energiezuinige keuze!

Kunststof kozijnen van stacaravankozijnen.nl staan voor zekerheid van een kwalitatief hoogwaardig doe-het-zelf pakket [Incl: uitgebreide montagehandleiding] met garantie. stacaravankozijnen.nl neemt zijn producten namelijk direct af van de fabrikant. En dat is prijstechnisch gunstig, maar er kunnen ook geen misverstanden ontstaan mede omdat wij zelf bij u op de camping komen inmeten,uitleg geven en showmodellen laten zien. Afspraak is voor stacaravankozijnen.nl ook afspraak.

Omdat er vraag is naar kunststof kozijnen met dubbel glas voor in Engelse stacaravans, heeft stacaravankozijnen.nl in samenwerking met een Engelse leverancier van ramen[28mm], deuren en kozijnen een product ontwikkelt dat door eigenaren van stacaravans simpel zelf te plaatsen is, comfortabel en op termijn ook als kostenbesparend wordt ervaren.

stacaravankozijnen.nl levert alleen naar buiten draaiende ramen en deuren [ramen van onder te openen dit mede zodat de wind er niet in kan slaan]. Het grote voordeel van naar buiten draaiende ramen is uiteraard de ruimtebesparing binnenin de stacaravan.

Hang- en sluitwerk van uitstekende kwaliteit, minimaliseren de inbraakgevoeligheid in uw stacaravan.

Kunststof kozijnen worden gemaakt van Polyvinychloride en zijn simpel schoon te houden.

Leave a Reply