Affiliate marketing voor uw webshop?

Affiliate marketing partijen / kanalen

Uw product via diverse bekende kanalen verkopen zoals BOL.COM of Beslist? Of toch een complete affiliate marketing partij die u meer dan honderden partijen oplevert, die u promoot, banners, links foto’s en meer.

CPC of CPS?

Gaat u voor de CPC of CPS? CPS staat voor Cost per Sale, dit betekent dus dat u pas hoeft te betalen zodra u verdiend heeft. Dit geeft u 100% zekerheid dat u pas onkosten heeft zodra u een bestelling heeft. Voor deze setup gelden natuurlijk wel opzetkosten.

CPC staat voor Cost per Click. Hierbij betaalt u zodra er op uw advertentie of link is geklikt die op een affiliate marketing kanaal aanwezig is.
Het voordeel bij CPC is dat uw winstrendement vele malen hoger kan zijn bij een goed geoptimaliseerde marketingcampagne.

Verder kunt u uw campagnes laten monitoren en optimaliseren om het optimale rendement te behalen.

checklist marketing en seo

Wat kunnen wij voor u betekenen op verkoopkanalen

Afspraak maken?

Het is altijd van belang om een afspraak te maken zodat alle bedrijfsdoelstellingen en informatie aanbod komt. Voordat de afspraak gemaakt is, zullen wij u nog een korte vragenlijst opsturen waaruit wij onze informatie kunnen ophalen.

Hierbij kunt u denken aan:

* Doelstellingen
* USP
* Zoekwoorden
* Huidige stand van online marketing
* Online budget.

Door dit zo duidelijk mogelijk te formuleren kunnen wij op basis van de gewenste informatie een Marketingplan maken en daaraan diverse doelstellingen kunnen koppelen die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Nog onduidelijkheid? geef ons dan een mailtje met eventueel vragen en punten waarmee u zit en wij zullen dit voor u ophelderen!

Staat uw gewenste verkoopkanaal er niet tussen? Geen zorgen, wij zullen het door u gebruikte of gewenste verkoop kanaal compleet analyseren en uw campagne daarvoor optimaliseren!

Affiliate Marketing
Affiliate Marketing
Affiliate marketing kanalen
Affiliate Marketing
Affiliate Marketing bureau

Mogelijk ook interessant: