Backlinks genereren

Het plaatsen van links naar uw site is van groot belang voor de Google indexatie. Google kijkt hierbij ook naar meerdere factoren van de site zoals pagerank. Op startpagina.nl kunt u enkele startpagina’s vinden op basis van uw branche waar u zich kan aansluiten. Heeft u uw website of webshop in onderhoud bij D-Fokker? Wij controleren dan voor u op het plaatsen van backlinks.

Regionale marketing / Regionaal linken met gerelateerde bedrijven

In het kort een voorbeeld
Een regionale particuliere rijschool laten samenwerken met een occasion dealer. Deze samenwerking zou der als volgt uit zien: Indien de betreffende persoon via de regionale particuliere rijschool zijn of haar rijbewijs haalt. En zijn/ haar rijles pas aantoont bij het aanschaffen van een occasion bij de aangesloten dienstverlener ontvangt hij/ zei 5 % korting op het aanschaffen van een occasion!
Deze techniek heeft voor beide bedrijven een groot voordeel. Voor de rijschool houder is dat zei een unieke deal aanbieden kunnen naar de kandidaten toe.
Voor de occasion dealer is het een voordeel want dit levert hem of haar 50-200 potentiële nieuwe klanten per jaar op. Dit gaat elk jaar door. Groeit de rijschool, dan groeit de occasion dealer ook!

Vragen