Webhosting in Utrecht

Over onze servers

Uw website betaalbaar en snel hosten? Laat uw website hosten via de servers van D-Fokker en uw website heeft een garantie van een online tijd van 98%! Buiten onze garantie dat wij 98% online zijn, zijn onze servers speciaal ingericht op de systemen WordPress en Prestashop. Door onze speciaal ingerichte webservers presteren wij qua perfomence en laadtijd beter dan de gemiddelde webhosting aanbieder. Loop geen conversie mis omdat uw website langzaam laadt.

Hosting op maat

Betaal alleen voor wat u nodig heeft

Bij D-Fokker heeft u de keuze of u 1 website wilt hosten of meer. Wilt u meer dan 1 domeinnaam hosten? Dat kan. D-Fokker werkt op de volgende methode om de kosten van uw webhosting te berekenen. Bij de kosten voor het laten hosten van uw website komen diverse aspecten kijken.
Hierbij kunt u denken aan de: Gewenste schijfruimte, Bandbreedte, aantal email adressen aantal databases!

Vragen over uw webhosting?

Hosting Utrecht

D-Fokker is het adres voor het Hosten van uw website of webshop. Wij zijn het adres voor kleine en grote websites, door onze webhosting pakketten op maat betaald u nooit te veel voor uw hosting en betaald u alleen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft. Vraag vandaag nog uw hosting aan bij de hosting aanbieder van Nederland! Betaalbare en kwalitatieve webhosting!