Webhosting in Utrecht

Over onze servers

Uw website betaalbaar en snel hosten? Laat uw website hosten via de servers van D-Fokker en uw website heeft een garantie van een online tijd van 98%! Buiten onze garantie dat wij 98% online zijn, zijn onze servers speciaal ingericht op de systemen WordPress en Prestashop. Door onze speciaal ingerichte webservers presteren wij qua perfomence en laadtijd beter dan de gemiddelde webhosting-aanbieder. Loop geen conversie mis omdat uw website langzaam laadt.

Hosting op maat

Betaal alleen voor wat u nodig heeft

Bij D-Fokker heeft u de keuze of u 1 of meer websites wilt hosten. Wilt u meer dan 1 domeinnaam hosten? Dat kan! D-Fokker werkt op de volgende methoden om de kosten van uw webhosting te berekenen. Bij de kosten voor het laten hosten van uw website komen diverse aspecten kijken.
Hierbij kunt u denken aan de: gewenste schijfruimte, bandbreedte, aantal e-mailadressen en aantal databases!

Webhosting

SSL Certificaten

Een eigen VPS

Vragen over uw webhosting?

Hosting Utrecht

D-Fokker is het adres voor het hosten van uw website of webshop. Wij zijn het adres voor kleine en grote websites. Door onze webhosting-pakketten op maat betaalt u nooit te veel voor uw hosting en betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft. Vraag vandaag nog uw hosting aan bij de hosting-aanbieder van Nederland! Betaalbare en kwalitatieve webhosting!