Logo ontwerp

Stap 1: Akkoord op de offerte

Zodra wij een akkoord hebben op de offerte die wij voor uw ontwerp hebben gegeven, gaan wij aan de slag met uw logo-ontwerp.

logo ontwerp stappen
logo ontwerp op banner

Stap 2: Het proces

Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging dat uw logo ontwerp in behandeling is genomen met de verwachte oplevertijd. Indien u ook andere diensten afneemt zoals een flyer, website of iets anders dan hebben wij eerst akkoord nodig op het logo-ontwerp voor we aan uw website- of flyerontwerp beginnen.

Stap 3: Tot Slot

Uw ontwerp ontvangen? Kijk op uw gemak na of dit echt is wat u zoekt, laat het indien nodig een dag of 2 bezinken. D-Fokker probeert aan een 100% tevredenheidsgarantie te werken van zowel een los logo-ontwerp als een complete website oplevering! Eenmaal tevreden ontvangt u de gewenste bestanden van uw logo zoals. PSD, AI, JPG, PNG, GiF.

logo ontwerp op banner

Logo ontwerpen die ontworpen zijn vanuit D-Fokker

Bent u op zoek naar een logo ontwerp? Uw logo is het visitekaartje van uw bedrijf! Zodra uw website wordt geladen is in 99% van de gevallen het logo wat de bezoeker als eerste ziet en opvalt. Ditzelfde geldt als u bedrijfsauto’s heeft met een logobedrukking erop. U kunt bij D-Fokker indien gewenst ook een los logo laten ontwerpen, zonder andere diensten.

logo ontwerpbureau
logo ontwerp maarssen
logo ontwerp leidsche rijn