Logo ontwerp

Stap 1: Akkoord op de offerte

Zodra wij een akkoord hebben op de offerte die wij voor uw ontwerp hebben gegeven, gaan wij aan de slag met uw logo-ontwerp.

logo ontwerp stappen
logo ontwerp op banner

Stap 2: Het proces

Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging dat uw logo ontwerp in behandeling is genomen met de verwachte oplevertijd. Indien u ook andere diensten afneemt zoals een flyer, website of iets anders dan hebben wij eerst akkoord nodig op het logo-ontwerp voor we aan uw website- of flyerontwerp beginnen.

Stap 3: Tot Slot

Uw ontwerp ontvangen? Kijk op uw gemak na of dit echt is wat u zoekt, laat het indien nodig een dag of 2 bezinken. D-Fokker probeert aan een 100% tevredenheidsgarantie te werken van zowel een los logo-ontwerp als een complete website oplevering! Eenmaal tevreden ontvangt u de gewenste bestanden van uw logo zoals. PSD, AI, JPG, PNG, GiF.

logo ontwerp op banner

Logo ontwerpen die ontworpen zijn vanuit D-Fokker

Bent u op zoek naar een logo ontwerp? Uw logo is het visitekaartje van uw bedrijf! Zodra uw website wordt geladen is in 99% van de gevallen het logo wat de bezoeker als eerste ziet en opvalt. Ditzelfde geldt als u bedrijfsauto’s heeft met een logobedrukking erop. U kunt bij D-Fokker indien gewenst ook een los logo laten ontwerpen, zonder andere diensten.


logo ontwerp

logo ontwerp

logo ontwerp vianen

logo ontwerp

logo ontwerp vianen

logo ontwerp bodegraven

logo ontwerp

logo ontwerp woerden

logo ontwerp woerden

logo ontwerpers

logo laten ontwerpen gouda

logo ontwerp zeist

logo specialisten utrecht

logo ontwerpbureau
logo ontwerp specialisten
logo ontwerp maarssen