Wij zijn SEO specialisten in Utrecht

Echt gevonden worden binnen Google – SEO Skills

Om uw website vindbaar te maken via Google maakt u gebruik van zoekmachine optimalisatie. Vindbaar worden binnen de zoekmachines is van groot belang voor uw website. Door het vindbaar maken van uw website via Google bereikt u een groot gedeelte van uw doelgroep. Zoekmachine optimalisatie staat ook wel bekend als Search Engine Optimization ‘SEO’.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Search Engine Optimization ‘SEO’ staat ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Door het kijken naar diverse aspecten waar de zoekmachines waarde aan hechten zal uw website langs deze checklist worden geoptimaliseerd. Hierdoor zal uw website onder relevante zoekwoorden vindbaar worden. U wilt natuurlijk een zo hoog mogelijke positie scoren en het bereik van uw doelgroep vergroten. Dit is mogelijk via zoekmachine optimalisatie. Hierdoor komt uw website op een hoge positie in het linker rijtje van Google te staan. Is uw website geïndexeerd door de zoekmachines, komt er over een langere periode zichtbaar waar uw website wordt gepositioneerd onder het gekozen zoekwoord.

Afspraak maken?
Het is altijd van belang om een afspraak te maken zodat alle bedrijfsdoelstellingen en informatie aanbod komt. Voordat de afspraak gemaakt is, zullen wij u nog een korte vragenlijst opsturen waaruit wij onze informatie kunnen ophalen.
Hierbij kunt u denken aan:
* doelstellingen
* USP
* zoekwoorden
* Huidige stand van uw SEO strategie
* Opzet budget.
* Maandelijks budget
Door dit zo duidelijk mogelijk te formuleren kunnen wij op basis van de gewenste informatie een Marketingplan maken en daaraan diverse doelstellingen kunnen koppelen die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Nog onduidelijkheid? geef ons dan een mailtje met eventueel vragen en punten waarmee u zit en wij zullen dit voor u ophelderen!


Aspecten van zoekmachine optimalisatie

Zoekwoord analyse

Zoekwoord optimalisatie

Monitoren en onderhoud

Google Adwords

Advies nodig?

Mogelijk ook interessant bij het gebruik van SEO

SEO

SEA

Email Marketing

Online marketing