zoekwoord optimalisatie

Uw website vindbaar maken via Google?

Om uw website vindbaar te maken via Google maakt u gebruik van zoekmachine optimalisatie. Vindbaar worden binnen de zoekmachines is van groot belang voor uw website. Door het vindbaar maken van uw website via Google bereikt u een groot gedeelte van uw doelgroep. Zoekmachine optimalisatie staat ook wel bekend als Search Engine Optimization ‘SEO’.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Search Engine Optimization ‘SEO’ staat ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Door het kijken naar diverse aspecten waar de zoekmachines waarde aan hechten zal uw website langs deze checklist worden geoptimaliseerd. Hierdoor zal uw website onder relevante zoekwoorden vindbaar worden. U wilt natuurlijk een zo hoog mogelijke positie scoren en het bereik van uw doelgroep vergroten. Dit is mogelijk via zoekmachine optimalisatie. Hierdoor komt uw website op een hoge positie in het linker rijtje van Google te staan. Is uw website geïndexeerd door de zoekmachines, komt er over een langere periode zichtbaar waar uw website wordt gepositioneerd onder het gekozen zoekwoord.

Enkele aspecten die van groot belang zijn

Zoekwoord optimalisatie

Uw zoekwoorden worden geanalyseerd. Hieruit zal duidelijk worden wat het zoekgedrag is van uw doelgroep en klant. Op basis hiervan komt er een content optimalisatie.

Technische optimalisatie

De technische optimalisatie van uw website is van groot belang. Het zijn de kleine aspecten waar de zoekmachines een kritische waarde aan hechten. Hierbij kunt u denken aan: responsive web, backlinks, website opmaak, taalgebruik, server instellingen en nog diverse andere aspecten.

Content optimalisatie

De technische optimalisatie van uw website is van groot belang. Het zijn de kleine aspecten waar de zoekmachines een kritische waarde aan hechten. Hierbij kunt u denken aan: responsive web, backlinks, website opmaak, taalgebruik, server instellingen en nog diverse andere aspecten.

Linkbuilding & link structuur

Relevante links naar uw website zorgen voor een betere optimalisatie-score en meer relevante bezoekers vanaf andere websites. Door een relevante linkstructuur geeft Google waarde aan uw website door de relevantie van uw linkstructuur. Linkbuilding is van groot belang voor de pagerank van uw website. Google werkt voor pagerank en voor SEO met een zeer gecompliceerd algoritmesysteem waarin mogelijk wel honderden tot duizenden aspecten langskomen.

Zoekwoorden laten analyseren

Elke branche waar een website voor nodig is, is uniek. Dit geldt zowel voor de zoekwoorden als voor de concurrentie op deze zoekwoorden. Indien gewenst kan D-Fokker voor u een zoekwoordanalyse uitvoeren. Het enige wat D-Fokker hiervoor hoeft te weten is het type bedrijf wat u heeft. Een zoekwoordanalyse laten maken is een goed en duidelijk hulpmiddel om te kunnen zien wat de concurrentie is en of het mogelijk haalbaar is om deze resultaten te behalen.

checklist marketing en seo

Afspraak maken?

Het is altijd van belang om een afspraak te maken zodat alle bedrijfsdoelstellingen en informatie aanbod komt. Voordat de afspraak gemaakt is, zullen wij u nog een korte vragenlijst opsturen waaruit wij onze informatie kunnen ophalen.

Hierbij kunt u denken aan:

* doelstellingen
* USP
* zoekwoorden
* Huidige stand van online marketing
* online budget.