Webhosting op maat

Over onze servers

Uw website betaalbaar en snel hosten? Laat uw website hosten via de servers van D-Fokker en uw website heeft een garantie van een online tijd van 98%! Buiten onze garantie dat wij 98% online zijn, zijn onze servers speciaal ingericht op de systemen WordPress en Prestashop.

Hosting op maat

Betaal alleen voor wat u nodig heeft

Bij D-Fokker heeft u de keuze of u 1 of meer websites wilt hosten. Wilt u meer dan 1 domeinnaam hosten? Dat kan! D-Fokker werkt op de volgende methoden om de kosten van uw webhosting te berekenen. Bij de kosten voor het laten hosten van uw website komen diverse aspecten kijken.
Hierbij kunt u denken aan de: gewenste schijfruimte, bandbreedte, aantal e-mailadressen en aantal databases!

Stel vandaag nog uw hosting pakket samen!

Maak zeer eenvoudig uw hosting pakket aan met de benodigdheden die u nodig heeft. Onze webhosting pakketten starten vanaf €54,95

Mogelijk ook interessant: 1 jaar lang systeem ondersteuning, installatie + up to date houden normaal €194,94 nu voor €99,95 per jaar

Stel uw webhosting pakket samen!

WordPress ondersteuning bestellen

SSL certificaat aanvragen

Liever een eigen server / VPS?

Is uw website of webshop van groot belang voor uw onderneming? Dan adviseren wij u om een eigen VPS af te nemen. Hiermee zijn alle Resources, en afgenomen diensten zoals bandbreedte, schijfruimte, IP-adressen en cores alleen voor uw website of webshop.

Stel uw eigen VPS samen met support!

Stel uw eigen VPS samen zonder support!