SSL certificaat voor uw website of webshop

SSL certificaten hebben een meerwaarde voor uw Google positie

Het verschil tussen HTTP en HTTPS is in één woord: beveiliging. HTTP (Hypertext Transfer Protocol) en HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) zijn beiden protocollen voor het afhandelen van aanvragen tussen een cliënt (browser) en server (webserver). Een cliënt kan dan bijvoorbeeld de browser Chrome zijn. De server kan bijvoorbeeld de webserver Apache zijn.
Bij het gebruik van HTTPS wordt de data die wordt verstuurd versleuteld. Dit maakt het voor kwaadwillende partijen nagenoeg onmogelijk verstuurde gegevens te achterhalen. Als je je website van HTTP naar HTTPS om wenst te zetten heb je een SSL Certificaat nodig. Middels een SSL Certificaat kan het HTTPS protocol worden geactiveerd en de verbinding tussen de browser en de server worden beveiligd.

SSL certificaten Google vriendelijk

SSL Certificaten zijn zoals u kunt begrijpen ook Google-vriendelijk. Naast de vriendelijkheid voor Google straalt het ook vertrouwen uit naar uw klanten.
Welk certificaat jij nodig hebt ligt volledig aan je eigen wensen. Zie hieronder de SSL Certificaten die worden aangeboden en voor u worden geïntegreerd in uw website.

SSL Basis

SSL certificaat voor een domeinnaam, inclusief ‘www’ subdomein.
€ 14,95

Basis SSL bestellen

SSL plus

Wildcard SSL certificaat, onbeperkt aantal subdomeinen inbegrepen.
€ 64,99

Wildcard SSL bestellen

GEOTrust SSL

GeoTrust EV certificaat voor een domeinnaam, inclusief ‘www’ subdomein.€145,00

GEOtrust SSL bestellen

Geoplus SSL multi

GeoTrust EV Multi Domein certificaat. 5 domeinen inbegrepen, meer mogelijk.
€375,00

GEOtrust multi SSL bestellen

Heeft u vragen?

Mogelijk ook interessant

Webhosting op maat

Een custom VPS