Auxine voeding

‘’ Het kunnen bevoorraden van professionele telers van de beste kwaliteitsproducten, om een goede en duurzame levering van verse producten te kunnen produceren’’.
Dit is wat Guilli Holding BV wil bijdragen aan de wereldwijde landbouw. Om deze producten te kunnen produceren maken zij gebruik van organische op aminozuren gebaseerde meststoffen, die geen invloed op het milieu hebben. De boer kan hierdoor voor relatief lage kosten een goede kwaliteit en een hoog rendementen kan bereiken.

Web: www.auxine.eu
Mail: [email protected]

Via onze website kunt u al veel informatie vinden over ons bedrijf. Daarnaast kunt u natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Gulli Holding BV. werkt samen met diverse lokale partners, die onafhankelijk van elkaar zijn. Auxine valt onder Guilli Holding BV en wij zijn actief in: Benelux Frankrijk, Spanje, Polen, Albanië Marokko, Turkije en Noord-Amerika. Als u onze producten wilt verspreiden of lid wilt worden van de Guilli Holding BV familie, neem dan gerust contact met ons op!

Leave a Reply