Vacature Sales talent

Ben je op zoek naar een baan met afwisselend werk en denk je talent te hebben voor sales? Of heb je al sales ervaring en wil je graag meer ervaring opdoen en werken aan je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een promotiemedewerker (buitendienst) in de B2C branche. Wij willen ons team uitbreiden omdat onze opdrachtgevers geloven in onze kwaliteit en ons succes.

Functie

Dagelijks bezoek je consumenten thuis en vertegenwoordig je onze externe opdrachtgever. Dit doe je met een enthousiast team en samen streven jullie ernaar de gewenste resultaten te behalen. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar je team is altijd in de buurt. Je kunt rekenen op persoonlijke coaching en interne trainingen. Wij zorgen ervoor dat je klaar wordt gestoomd om een echte sales topper te worden door je de kennis over te dragen die je nodig hebt bij de klant.

Functie eisen

Jij bent: – Een persoon met lef – Overtuigend – Respectvol – Positief ingesteld – Representatief – Communicatief vaardig – Zelfverzekerd – Niet bang om vreemden aan te spreken – Fulltime beschikbaar

Wat wij jou bieden

Haalbare targets – Direct aan de slag – Training en coaching, ook op individueel niveau -Enthousiast en gezellig team – Kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van sales, communicatie en mensenkennis.

Heb je interesse in deze functie of wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op. Voor een uitnodiging op een sollicitatiegesprek verwachten wij van jou: