was successfully added to your cart.

Gezocht Fronten Developer in opleiding!

Heb jij een passie voor het ontwikkelen en samenstellen van websites, en ben jij nog opzoek naar een stageplek? Zoek dan niet verder voor jouw stageplek want bij D-Fokker ben je aan het juiste adres voor jouw Frontend Development stage!

Stageplek Frontend developer:

– Aantoonbare kennis van HTML5
– Aantoonbare kennis van CSS3
– Aantoonbare kennis van javacript / jquery
– Spreekt en schrijft correct Nederlands
– het kunnen uitlezen en aanpassen van PHP script
– Kennis van WordPress, Prestashop, Boostrap
– Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring en groei!

Wat wij jouw bieden.
D-Fokker is doorlopend opzoek naar Zelfstandig ondernemers die op project basis werken, de reden dat er op project basis gewerkt wordt is als volgt: Doordat D-Fokker de mogelijkheid bied om in je eigen werkomgeving te werken kan er moeilijk een uren controle plaats vinden. U ontvang van ons de betreffende aanvraag voor de dienst en op basis van de geleverde informatie, wordt een offerte opgesteld. Dit biedt vele voordelen voor julie. Hiermee biedt je jezelf de mogelijkheid om een stabiliteit aan inkomsten te generen voor vanuit uw eigen bedrijf en werkomgeving.

Dit omgezet leverd het een marktconform Zelfstandig Ondernemers salaris op basis van de tijd en moeite die erin gestoken wordt.

D-Fokker ontvangt de volledige rechten over de afgenomen producten, en deze kunnen dus niet voor eigen promotie / of doeleinden gebruikt worden, tenzei anders overeen gekomen is.

Wil jij je eigen en ons bedrijf verder helpen? Solliciteer dan vandaag nog voor een samenwerking met D-Fokker!

Stage vergoeding €100-300 per maand!

Leave a Reply

whatsapp ons