Schilderwerk

Het is belangrijk dat schilderwerk goed wordt volbracht. Het kan uw woning verfraaien en opfrissen. Schilderwerk moet niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam. Wij geven garanties op onze dienst, zodat u lang kan genieten van het schilderwerk. Tevens geven wij passend kleuradvies voor uw woning of pand, buiten of binnen.

Behang

Niet iedereen is echter zo handig om zorgvuldig en netjes te behangen of te schilderen. Geen nood, wij helpen u graag! Wij verzorgen het complete behangwerk voor u, inclusief verwijderen, bewerken van de ondergrond en afwerking. De mogelijkheden om de wanden en plafonds van uw woning een ander aanzien te geven zijn schier oneindig. Uiteraard geldt bij het toepassen van welke wandafwerking dan ook dat wij eerst kijken naar de reeds bestaande situatie en luisteren naar uw wensen

Stuckadoor

Wanneer de wanden van uw woning of bedrijfspand beschadigd zijn of niet egaal, kan goed stucwerk een passende oplossing bieden. Het voordeel van gestucte wanden is dat deze direct overgeschilderd, afgewerkt of behangen kunnen worden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. Bovendien brengt goed stucwerk vaak meer sfeer in uw woning. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van stukadoorswerk.

Schilder Vleuten
Schilder De Meern
Schilder Maarssen
Schilder Nieuwegein

Schildersbedrijf Vleuten
Schildersbedrijf De Meern
Schildersbedrijf Maarssen
Schildersbedrijf Nieuwegein

Contact opnemen

John F. Kennedylaan 50, 3451 ZH Utrecht
[email protected]
+31636162712